fbpx
Det Blir Bättre släpps 13 september 2019

Många ungdomar kämpar med att hitta en mening med tillvaron och att orka tänka framåt. Låten Det Blir Bättre handlar om att våga vara sig själv och tro på framtiden och på att allt löser sig till slut. Adrian Macéus har använt sina egna erfarenheter när han skrivit låten ihop med två låtskrivare.

I låten Det Blir Bättre får vi höra en mognare Adrian med ett nytt sound.
– Jag vill att låten ska peppa ungdomar att inte ge upp, utan orka kämpa för det de tror på och vill, säger Adrian Macéus.

I vintras följde svenska folket Adrian i huvudrollen i SVT:s mest sedda julkalender genom tiderna, ”Storm på Lugna gatan”, som även nominerades till tv-priset Kristallen. Sedan dess har han släppt tre singlar ”How Are You Now”, ”Ask You Out” och ”Lov”.

Under året har han gigat runt om i landet och uppträtt i bland annat Bingolotto i TV4 och varit gästartist på Barnens Allsång på Skansen.

Att Adrian skulle stå på en scen har varit en självklarhet för alla i hans närhet, Adrian har alltid sjungit. Föräldrar, släkt, vänner och fullständiga främlingar har mer eller mindre frivilligt varit publik för otaliga framträdanden under hela hans uppväxt.

Adrian har trots sin unga ålder redan en imponerande resumé. Nio år gammal gick han på en audition för musikalen Billy Elliot och efter två år av intensiv träning och utbildning spelade han den oerhört krävande huvudrollen Billy i musikalen på Stadsteatern i Stockholm 2017.

Sen dess har Adrian bland annat varit med i musikalen ”Så som i Himmelen” på Oscarsteatern i Stockholm, i Leif GW Perssons kriminalserie ”Det som göms i snö” och gjort den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney Pixars Oscarsbelönade biosuccé ”Coco”. Dessutom hör vi Adrian som den svenska rösten till John Banks i biofilmen ”Mary Poppins kommer tillbaka”. I höst filmar Adrian i en kriminalserie för TV4/Cmore.