fbpx

Artisten och skådespelaren Adrian Macéus, 14 år, startar en podd tillsammans med artisten Klara Almström, 15 år. För trots att det är väldigt populära med poddar bland unga saknas det poddar för tonåringar gjorda av tonåringar, tycker duon. 

Podden kommer inte bara publiceras i ljud-format på Spotify, Acast och iTunes utan även som video på Youtube. 

–Jag lyssnar själv väldigt mycket på poddar och det ska bli grymt kul att göra en, säger Adrian Macéus, som också är nybliven ambassadör för Stiftelsen Friends.

–De flesta poddar görs av de som redan klivit in i vuxenvärlden. Det behövs lite perspektiv från vårt håll, fyller Klara Almström i.

Podden kommer ta upp allt mellan himmel och jord som rör tonårsliv: drömmar, kärlek, puberteten, sex, vänskap, sömn, skola, mobbning och utanförskap bland mycket annat.

Eftersom båda drömmer om att slå igenom som artister kommer vi även få följa deras resa att nå sina mål.

Podden har premiär den 15 november och kommer finnas på Spotify, Acast, Itunes och där man hittar poddar i allmänhet. 

Om Adrian och Klara

Adrian Macéus spelade huvudrollen Leo i julkalendern2018 Storm på Lugna Gatan och har bland annat varit med i musikalerna Billy Elliot på Stadsteatern och Så som i Himmelen på Oscarsteatern. Han har dubbat  i flera år och gör bland annat den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney´s biosuccé COCO. Adrian har släppt fyra singlar hittills och har drygt 100 000 följare på sina sociala medie-kanaler.

Klara Almström har ett skivkontrakt och släppte under 2019 sin debutsingel. 2018 vann hon riksfinalen av Artist 2018. Klara har en bred erfarenhet från olika scener så som Stockholm Marathon, stadsfestivaler och galor och siktar på att bli världsstjärna. Något hon bestämde sig för tidigt.