fbpx

Multitalangen Adrian Macéus fortsätter att leverera poppärlor på engelska. På nya singeln “She Don’t Know” sjunger han om problemet med att många ungdomar känner sig osäkra och tvivlar både på sitt yttre och sitt inre. “She Don´t Know” skrev Adrian utifrån egen erfarenhet. Texten handlar om en tjej som han gillade, men som själv inte tyckte att hon var fin.

– När hon sa det, tänkte jag “va”? Hon är ju jättefin. Jag tyckte det. Alla försöker passa in hela tiden och det är synd. Hade varit skönare om alla kunde vara sig själva, och vågade vara det. Vi måste tro på oss själva. För om inte vi gör det vem ska då göra det? säger Adrian.

“She Don’t Know”, som i dag adderades på Spotifys New Music Friday Sweden, är Adrians nionde singel. Han har även setts flitigt i tv-rutan, både som popartist och som skådespelare. I juni framförde Adrian låtarna “Girl Girl” och “Get Your Number” i SVT:s “Sommarlov” och han tidigare medverkat i tv-serier som “Det som göms i snö” samt spelat huvudrollen i julkalendern “Storm på Lugna Gatan”. Adrian driver dessutom podcasten “Adrian & Klara – Tonårsliv” tillsammans med kompisen Klara Almström.

Lyssna på She Don’t Know här.