fbpx

Idag har en ny säsong av Udda Veckor på Discovery+ premiär!

Ur pressmeddelande från Discovery+:

Dramaserien och discovery+ originalet Udda veckor fick fina omdömen och ett väldigt varmt välkomnande av tv-publiken när den första säsongen hade premiär på långfredagen 2021. Nu får vi äntligen fortsätta följa Frida och Jonas och deras livspusslande i en andra säsong.

– Jag är superglad för det fina mottagandet av första säsongen och att så många har tittat och tyckt om den. Och jag är lika glad och stolt över att tittarna nu ska få följa med oss in i säsong två, säger Christine Meltzer.

Udda veckor möter vi återigen Frida, vars största utmaning är att hitta en balans mellan kärlek, jobb, vänner och att rodda i familjelivet. Exet Jonas kämpar med sitt kärleksliv men Frida tycks hela tiden tycks komma emellan. Ett vardagspussel som väldigt många kan känna igen sig i, fyllt av missförstånd, kärlek, bråk – och i detta fall, väldigt mycket humor.

I rollen som singelmorsan Frida ser vi Christine Meltzer, som även varit med och utvecklat serien. Fridas ex Jonas spelas av Linus Wahlgren. Fridas och Jonas tre gemensamma barn spelas av Adrian Macéus, Ida Hedlund Stenmarck och Malva Lindgren.

I övriga roller hittar vi några av Sveriges mest folkkära skådespelare, så som Charlie GustafssonVanna RosenbergPer Andersson och Gustaf Hammarsten.

Udda veckor är en samproduktion mellan FLX (Kärlek och Anarki, Bonusfamiljen) och Feelgood (Pappas pojkar, Helt perfekt) och säsong 2 har premiär fredag 11 mars 2022 på discovery+.