fbpx

Popstjärna, skådespelare, nätängel, ambassadör för Friends, poddare, musikalartist – 17-årige Adrian Macéus har trots sin unga ålder hunnit med mer än vad många av oss gör under en hel livstid! Nu signar Universal Music talangen och ny musik kommer att släppas efter sommaren.  
 
-Otroligt glad och tacksam! Nu börjar en ny resa med ett grymt team. Är sjukt taggad, säger Adrian.
 
Att Adrian skulle stå på en scen har varit en självklarhet för alla i hans närhet sen han var liten. Nio år gammal gick Adrian på en audition för den hyllade musikalen Billy Elliot som så småningom ledde till den krävande huvudrollen Billy på Stockholms Stadsteater. Sen dess har Adrian synts på såväl scen som på tv och bioduken, bland annat i huvudrollen i Julkalendern 2018. Adrian har också gjort den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney Pixars Oscarsbelönade biosuccé ”Coco, till John Banks, i biofilmen ”Mary Poppins kommer tillbaka” och till Unge Kung Ragnar i ”Frost 2”.
 
Under våren 2021 kunde man följa honom i tre tv-serier samtidigt: i Maria Wern, i Udda Veckor och i tv-serien om den kärlekstörstande tonåringen Bert, där Adrian spelar huvudrollen som just Bert.
 
Adrian Macéus har släppt musik under flera år och har just nu fullt fokus på att skriva ny musik tillsammans med flera av landets bästa låtskrivare. Den nya musiken kommer att släppas efter sommaren.

Andreas Hindenäs, Niklas Torsell, Niklas Rune, Adrian Macéus, Maria Molin Ljunggren och Asta Briggman.

Management: Maria Molin Ljunggren, Freebird Entertainment och Niklas Rune.