fbpx
Nytt år och nytt kapitel för den svenska skådespelaren, artisten och låtskrivaren Adrian Macéus, som siktar på att bli Sveriges nästa stora pop-sensation!

Efter signingen med Universal Music Sverige förra året har han fortsatt visa hur “Adrian Macéus”-pop låter. Med influenser som Shawn Mendes har han lyckats hitta hem i en genre där låtarna måste kännas självklara för att hålla måttet.

Med nya singeln “Die For You” som släpps den 28/4 fortsätter Adrian att imponera!
”Vi är ett otroligt gäng bakom denna låt, vilket är superkul. Och jag hoppas alla får en härlig sommarkänsla av den.” säger Adrian själv. Låten är skriven tillsammans med Herman Gardarfve, Melanie Wehbe, Patrik Jean och artisterna Marcus & Martinus.

Adrian fick sitt stora genombrott när han 2017 spelade huvudrollen i musikalen Billy Elliot på Stockholms Stadsteater. Sen dess har han bl.a. spelat sonen Leo i Julkalendern ”Storm på Lugna gatan” (2019), gjort rösten till Miguel i Disney/Pixar-filmen ”Coco” och spelat Bert i TV4 och Cmore´s tv-serie Bert.

Adrian Macéus avslutade 2022 med att släppa den nyskrivna jullåten ”Like A Snowman”, en låt som låg topp 40 på radio i december. I höstas släppte han också singeln ”Somebody To Love”, som var den första låt han släppte i samarbete med Universal Music. Den följdes upp av singeln “Hate That I Need You”.

Förutom den nya singeln är Adrian närmast aktuell i filmatiseringen av Martina Haag’s roman ”Det är något som inte stämmer”, som kommer att ha premiär på Viaplay under 2023.

Lyssna på “Die For You” här: https://adrianmaceus.lnk.to/Di…