fbpx

Från början…

Jag är idag 17 år och har så vitt jag minns sjungit hela mitt liv. Men det var i samband med uttagningen till musikalen Billy Elliot 2015 som jag på allvar började sjunga och dansa-.
I Billyskolan på Base 23 tränade jag såväl balett, stepp- och jazzdans för att förbereda mig för rollen på Stadsteatern i Stockholm.

Billy Elliot på Stockholms Stadsteater

2017 spelade jag de båda huvudrollerna i succémusikalen Billy Elliot som sattes upp på Stockholms Stadsteater. Först som Billys bästa kompis Michael Caffrey och senare  rollen som huvudpersonen Billy Elliot.

Se klipp från Billy-fans på Youtube.

Julkalendern

I december 2018 spelade jag huvudrollen Leo i Julkalendern “Storm på Lugna gatan” på SVT med Cecilia Forss, Lena Philipsson, Henrik Johansson, Johan Rehborg, Maja Söderström, Edvin Ryding, Sofia Ledarp, Wilma Lidén och många fler.

I april 2021 har tv-serien om den kärlekstörstande tonåringen Bert premiär på C More och senare på TV4.

Under våren 2021 medverkar jag även i Udda Veckor på Discovery+ samt i Maria Wern på C More.

MUSIK

I december 2018 släppte jag min första…

Min debutsingel ‘How are you now’ kom ut den 7 december 2018. All min musik finns där musik streamar och på Youtube hittar du mina musikvideor.

Sedan 2022 är jag signad med Universal Music och ny musik kommer efter sommaren…!RÖSTSKÅDESPELARE

Känner du igen rösten?

Jag dubbar även film och TV-serier. Bland annat den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney Pixars Oscarsbelönade biofilm Coco.

Dessutom gör jag den svenska rösten rösten till unge kung Ragnar i Frost 2, jag dubbade Netflixfilmen Klaus som var nominerad till en Oscar 2020 för bästa animerade film och dessutom rösten som John Banks i Disneys biofilm Mary Poppins kommer tillbaka.

På Youtube och Spotify finns några av låtarna som jag sjunger i filmerna.

Under 2018 spelade jag en roll i den hyllade musikalen Så som i himmelen på Oscarsteatern i Stockholm.

Under 2018 spelade jag även i Leif GW Perssons kriminalserie “Det som göms i snö” för Kanal 5 och Dplay.se. 

Och bilden till höger är från Parkteaterns sommarteater Trollflöjten 2.0 som jag turnerade runt med under sommaren 2016.

Hittar du mig i bilden…???