fbpx

Om mig…

Jag är idag 16 år och har så vitt jag minns sjungit hela mitt liv. Men det var i samband med uttagningen till musikalen Billy Elliot 2015 som jag på allvar började sjunga och dansa-.
I Billyskolan på Base 23 tränade jag såväl balett, stepp- och jazzdans för att förbereda mig för rollen på Stadsteatern i Stockholm.

Billy Elliot på Stockholms Stadsteater

2017 spelade jag de båda huvudrollerna i succémusikalen Billy Elliot som sattes upp på Stockholms Stadsteater. Först som Billys bästa kompis Michael Caffrey och senare  rollen som huvudpersonen Billy Elliot.

Se klipp från Billy-fans på Youtube.

Julkalendern

I december 2018 spelade jag huvudrollen Leo i Julkalendern ”Storm på Lugna gatan” på SVT med Cecilia Forss, Lena Philipsson, Henrik Johansson, Johan Rehborg, Maja Söderström, Edvin Ryding, Sofia Ledarp, Wilma Lidén och många fler.

I april 2021 har tv-serien om den kärlekstörstande tonåringen Bert premiär på C More och senare på TV4.

Under våren 2021 medverkar jag även i Udda Veckor på Discovery+ samt i Maria Wern på C More.

MUSIK

I december 2018 släppte jag min första singel…

Min debutsingel ’How are you now’ kom ut den 7 december 2018. All min musik finns där musik streamar och på Youtube hittar du mina musikvideor.

RÖSTSKÅDESPELARE

Känner du igen rösten?

Jag dubbar även film och TV-serier. Bland annat den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney Pixars Oscarsbelönade biofilm Coco.

Dessutom gör jag den svenska rösten rösten till unge kung Ragnar i Frost 2, jag dubbade Netflixfilmen Klaus som var nominerad till en Oscar 2020 för bästa animerade film och dessutom rösten som John Banks i Disneys biofilm Mary Poppins kommer tillbaka.

På Youtube och Spotify finns några av låtarna som jag sjunger i filmerna.

Under 2018 spelade jag en roll i den hyllade musikalen Så som i himmelen på Oscarsteatern i Stockholm.

Under 2018 spelade jag även i Leif GW Perssons kriminalserie ”Det som göms i snö” för Kanal 5 och Dplay.se. 

Och bilden till höger är från Parkteaterns sommarteater Trollflöjten 2.0 som jag turnerade runt med under sommaren 2016.

Hittar du mig i bilden…???